Filters
Soort
Aanbevolen voor
Toon meer Toon minder
Gebruik
Werkdruk (bar)
Wateropbrengst (liter per minuut)
Mobiliteit
Voeding
Aansluitwaarde (volt)
Model

Stationaire hogedrukreinigers

Waterkracht is specialist op het gebied van stationaire reinigingssystemen voor midden en kleinbedrijf. Wij hebben heetwater en koudwater modules in ons assortimenten met één of meerdere aftappunten. Hebt u een reinigingsprobleem? Wij denken graag met u mee voor een passende op maat gemaakte oplossing. 

Toepassingen stationaire hogedrukreinigers

Stationaire reinigingssystemen kunnen worden toegepast voor bijvoorbeeld een autowasstraat, truckwasstraat maar ook voor speciale reinigingsklussen zoals het automatisch reinigen van kratten of het verwijderen van stickers van containers. Wij kunnen met onze stationaire reinigingssystemen elke reinigingsklus aan. 

Stationaire hogedrukinstallatie Hydrojet

Deze energie efficiënte, onderhoudsvriendelijke, robuuste installatie is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en capaciteiten, variërend van 11kW tot 22kW. De unit is onder andere opgebouwd met een industriële hogedrukpomp welke d.m.v. een flensverbinding rechtstreeks wordt aangedreven door een elektromotor. De installatie is frequentie gestuurd, dit wil zeggen dat de netto wateropbrengst exact wordt afgestemd op het aantal personen dat gelijktijdig van het systeem gebruik maakt bij een gelijkblijvende systeemdruk. Dit technisch uitgekiende systeem biedt nooit te veel en nooit te weinig capaciteit, maar altijd de juiste capaciteit.

Stationaire hogedrukinstallatie Caddy Automatic

Deze stationaire koudwater hogedrukinstallatie is geschikt voor zowel een vloeropstelling of bevestiging aan een wand. De Caddy Automatic is aan te sluiten op een hogedrukleidingsysteem met één of meerdere aftappunten. Deze hogedrukinstallatie is zeer eenvoudig in gebruik, is service vriendelijk en heeft een lange levensduur. Door de goede prijs/kwaliteitverhouding is deze machine zeer geliefd in de autowas branche, landbouw sector en foodsector. Deze installatie heeft diverse opbouw wijzen waardoor hij geschikt is voor diverse reinigingsproblemen en bedrijven.

Dieseloliebrander module voor heetwater

Specifiek voor stationaire hogedruk reinigingsinstallaties heeft Waterkracht dieselolie gestookte verwarmingsmodules ontwikkeld welke door middel van hogedrukslangen aan te sluiten zijn op zowel de hogedrukinstallatie als het hogedruk leidingsysteem. Het betreffen zeer compacte, direct reagerende verwarmingsmodules welke elk afzonderlijk uitgerust zijn met een geïntegreerde dieselolie brander. Deze modules zijn in staat om hogedruk water te verwarmen tot maximaal 98°C, waarbij de gewenste watertemperatuur thermostatisch instelbaar is. Kenmerken van deze branders zijn:
  • Er gaat geen heetwater door de hogedrukpomp, geen extra onderhoud aan de pomp
  • De modules worden compleet met besturing geleverd en zijn eenvoudig te installeren
  • Direct werkend, geen tijd- en energieverlies (zoals bij een boiler systeem)
  • Geringer brandstofverbruik als gevolg van een hoog brander rendement
  • Verwarmt alleen bij daadwerkelijke waterafname (doorstroom principe)
  • Een dieselolie brander is betrouwbaar en heeft een lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk

Gasbrander module voor heetwater

De stationaire warmwater hogedrukreiniger, type GASBOY, is ontwikkeld voor de professionele gebruiker welke hoge eisen stelt aan zowel de reinigingscapaciteit, gebruiksvriendelijkheid en de betrouwbaarheid en die bovendien het milieu een warm hart toedraagt. De Gasboy is een zeer compacte, direct reagerende stationaire heetwater hogedrukreiniger, uitgerust met een geïntegreerde aardgasbrander. Door gebruik te maken van aardgas als brandstof is men verzekerd van een schoon verwarmingssysteem. De automatische besturing verzorgt het inschakelen van de GASBOY zodra er mee gereinigd wordt, bij het stoppen van de werkzaamheden schakelt de machine na een korte vrijloopperiode automatisch weer uit. Dit gebruiksvriendelijke systeem staat borg voor een optimale, betrouwbare en veilige werking.

Uw eigen stationaire reinigingssysteem

Bent u opzoek naar een reinigingssysteem voor uw reinigingsprobleem? Voor elke toepassing hebben wij een geschikte oplossing. Wilt u meer informatie over onze stationaire reinigingssystemen bekijk dan hieronder ons standaar programma stationaire hogedrukreinigers. Natuurlijk denken wij ook graag met u mee voor een op maat gemaakt reinigingssysteem.

Lees meer